Kantoi!!!!!

Saturday, August 1, 2009
Aku meneruskan edit gambo selagi hujan membasahi bumi Balik Pulau ni. Gambo yg ni lak aku edit guna teknik cool colour dgn masukkan warna sejuk dlm gambo biasa. Di sini juga aku belajar ligthing effect kat photoshop. Thanx 4 hasan jd model aku lak. Tp rasanya gambo ni candid, dy x prasan rasanyer.

gambo ori

selepas diedit


7 sarang:

The Exquisite Instigator said...

haha. obv iously mmg candid. sian asan muke tergamam. haha. btw, apsal ttbe rajin update blog nieh. musykil~

neohalis said...

Ha3x, sepatotnyer saya harus dikesiankan kerana terpakse lihat wajah hasan yg tergamam mcm 2. Ha3x....saya kalo rajin mesti terlampau rajin. So, x yah musykil ia akan dtg tiba2 jer. He3x

Mr_Paan said...

alkisah dtg seorang lelaki berjalan sambil lewa kearah sepasang merpati dua sejoli y asyik beramah berbual tentang sekeping gmbr seorg lelaki di hadapan rumahnya y agak usang menanti masa untuk roboh ditiup angin..

lalu lelaki y agak kacak dan tegap badannya itu menyapa mereka..

"Assalamualaikum...berdua je ke? dah makan ke belum? kalau belum, bermurah hati sy untuk belanja kalian menyantap di kedai pak Leman"

hahaha...

neohalis said...

ha3x....selambe ko jer wat cite.Wei, berapa byk y daa...?

arif_asan said...

Alkisah dismbung lg dgn kehadiran model gmbr yg dibincangkn oleh 2 psg kekasih itu.

Sebaik sahaja model yg kacak itu melangkahkn kakinya menghmpiri 3 org manusia yg sdg asyik brbicara sesama mereka, dgn lantangnya dia bersuara kpd lelaki yg perasan kacak dan tegap itu

"Oi! apehal hg dtg sini? hg kn kena kuarantin, Dah2 pg balik mktab!"

Maka berlarilah lelaki perasan kacak n tegap itu dgn perasaan takut yg amat sgt......
Sekian..

athirah mohamed~ said...

2 org penglipur lara di atas memang sumpah takleh blah.

kahkahkah.
XD

aneway, terer ah ko edit halis.
ttbe muka asan yg tua jadik muda beberapa tahun.

kehkehkeh.

tukangbuatsushi said...

powerla awak...
xnk ajar sy ke?

Post a Comment