Lady in the garden

Saturday, August 1, 2009


Ho3x....ketika aku buat post ni, hujan membasahi bumi Balik Pulau. Sejok!!!!! Nak kuar x ley, membuatkan aku duk kat bilik mengedit gambo. Kali ni aku edit guna teknik retouch lady pic, so aku guna gambo pompuan ler. Btw, thanx ilyana zafirah aka aza kerna jadi model aku kali ni.

gambo ori

gambo selepas diedit

9 sarang:

The Exquisite Instigator said...

saya suka tengok Ilyana Zafirah. Dia sangat cantik ;) hahahha.

The Exquisite Instigator said...

btw, tol r. Font dy kurang ssuai. tp yg len dh lawa dh:)

Mr_Paan said...

pergh...buat pertama kalinya En_Alpha me'revealed'kn gambar kekasih hati beliau...huhu...
budak mane ni??
asal mane??
kenal²kn la kt kitorg...
hahaha jgn marah ha..

neohalis said...

ha3x...xde nyer. Kami kwn jer, aku saje edit gambo ni. Tuk info gurl ni, i think u knew dh.

neohalis said...

Tuk cik TEI: Font tu mmg x lawa :C

arif_asan said...

perh...ltak gmbo awek..
congrats bro, nnti jgn lupe jemput aku mkn ns miinyak ye...=)

Mr. W said...

ntah lawak gak
bukan gambarnya ajer
aweknya sekali

athirah mohamed~ said...

ehem ehem.

*sambil terbatuk terguling-guling*

XD

itu saje~

p/s: ilyana zafirah memang lawa =D.

The Exquisite Instigator said...

Sgt stuju ngn p/s trex tu. hahhah

fuiyoo.. ltak gamba awek. hahahahhahahaha~

Post a Comment