Orang biasa......gamba lama

Wednesday, June 10, 2009


Cube teka aku guna lirik lagu lame aper 4 my tajuk(yg belakang tu aku ubah ckit)? Ho3x.....ckp psl lagu ni, aku trigt yg ayah aku yg suke dgr lagu lame2. Plg dy minat lagu 60an n hindustan dulu2. Kalo dy rehat kat umah mesti dy dgr lagu2 ni. Nsb bek ler dy dgr kat bilik dy coz my mum, my sis n me krg suke sgt dgr lagu ni. Skit2 ley ler. Siap my mum ley ckp ag, ayah korg ni x update bab lagu. Ha3x....tp kami x ksh janji dy bahagia. Dkesempatan ini sy igin ucapkan Selamat Hari Bapa kpd my dad. Ayahku Heroku. Erm, d cni aku serta kan pic yg guna teknik retro. X brapa susah sgt tp perlu ksabaran. Layan.....(penat ooo wat pic ni tp aku dpt ilmu yg bes, YEAY)

5 sarang:

athirah mohamed~ said...

bapakku juga seorang hero.

bukan setakat hero tapi SUPERHERO lagi~!!

=D

aneway, hepi bapak's day.
may ALLH SWT bless.

p/s: ni gambar bapak ko ke ko sndiri?

ehehe.

neohalis said...

athirah:
gud2...ni baru anak yg solihah

ha3x....dh tentu ler anak dy.

The Exquisite Instigator said...

heh. gmok~

aMieR_oDEn said...

wakaka..cam gambar kat great wall of china jerk aku tgk...hehhe

punyala byk lagu kat dunia ni, lagu sudirman gak yg ko guna...("org biasa...basikal tu")...tul x?hehhe

selamat harai bapak gak...semoga diberkati tuhan...amin :o)

neohalis said...

cik TEI:
Kurang ckit ler :c

amir
Betol2.....anda dpt spuluh markah

Post a Comment