Ada Bima Sakti di Sana

Wednesday, June 3, 2009
Ho3x.....masuk ari ke-4 cuti (ikut cuti skolah sebenar ye), sudah mnampak tanda2 bosan d rumah. So, aku byk ikut mak aku duk library baca buku. Ha3x, gurau jer. Hakikatnye nak online jer. Erm...brdasarkn tjuk kat atas 2, aku ingin kongsi past experience aku 1st praktikum kat skolah Seri Permai. Mula2 mesti rasa teruja...skolah dkt ngan Giant. Igt ley ler enjoy kat Giant pas ngajar tp x ley pon. Skolah kat c2 okay, cikgu okay cuma plajar dy.....susah skt. But 4 me 2 bukan penghalang tuk enjoy kat sana. Kat c2, pelajar dy byk ooooo n klas dy pki name planet. Erm, aku ngajar Math kat 5 Jupiter, Sains kat 4 Uranus n PJ 4 Mars. Ley aku katakan aku agk rpt gak ngan plajar kat sane (2 pon sbb diorg degil sgt). Nama2 plajar yg aku igt ag Leshai, Amos, Aizat Afif, Arshad n Syafiqah. Rindu lak aku kat dyorg, walopon dyorg nakal tp dyorg yg menceriakan ari2 aku d situ. Ha3x, ye la tu. So, d sini aku igin share gambo2 kat c2. Dharap next praktikum akn beri sinar baru buat ku. Akn ku gegar Sek Balik Pulau next sem. Faito..ooo.


Mencari kekuatan d sekolah.....ha3x

Aku n 5 Jupiter. Dyorg ni dlm gambo sopan nye....

Aku n 4 Uranus. Ha3x....barisan depan tu ley lak pose cam nak kawen.

Hu3x...bdk ni malu lak.

Kenangan guru2 praktikum: Deakin, Teyl n Kpli. 


 Mencari angin baru di Balik Pulau nanti..........

5 sarang:

The Exquisite Instigator said...

Nnt dy g blk pulau... :(

Eh, xpnh dgr lak psl 4mars.

Ish2... Dak tu bkn malu kat kamu bt x ske kamu. Siap tutup idong lg. Msti ckgu dy bsok gle. Haih~

athirah mohamed~ said...

yeay~!!

chekgu busuk giler =D

neohalis said...

Hahaha.....aku wangi ler trex. Guna deo mahal ag.

Mr_Paan said...

wah..gmbaq aku pon ada..haha
seri permai...tggu aku,akn ku jajahi kau sekali lag...
hahaha..(mamfus aku..haih~)

neohalis said...

Cik TEI:
Sy wangi n slalu mandi. Ha3x

Paan:
Pasni ko ley apply tros jd cikgu ttap kat sana.Ha3x...bes ler dkt ngan Giant.

Post a Comment