Dari jahat ke miang.

Sunday, May 31, 2009
Ha3x....td br kate dh brsara dlm lakonan tp lpas sminggu show lela mayang, aku wat ag. Huhuhu....xpe2. Lgpon ni assignment yg kena wat. 4 ur info, ni role play yg aku kena wat untuk gambarkn cikgu yg x bretika ketika di sekolah. So...agk2 sapa ler yg kena lakonkn wtk cikgu x bretika. Huhuhu.....tentulah AKU. Dah ler tu, kena jadi cikgu gatal yg suka kaco cikgu praktikum yg comey. Mmg x bretika tol dlm lakonan jer tp sy sbnrnye bek tau. Dlm role play ni aku lakonkn 2 wtk (produksi bajet ciput) iaitu guru besar n cikgu miang yang brnama MEON (xde nama len ker). Alhamdulillah role play tu dpt dsempurnakan ngan brjaya walo aku trlupa skrip gak. Huhuhu... Erm, mcm biasa aku share gambo2 tuk mnerangkn situasi tersebut.


Pelakon2 role play dari kanan:
Halis: Cikgu Meon/Guru besar
Zul: Cikgu Rauf
Yus: Cikgu Putri
Shakirah: Cikgu Meah/Pensyarah

Walo set pki kain tp produksi kami plg mahal. Tp kalah gak ngan bajet produksi Transformer 2. Kami x de cgi jer, ha3x.

Aku jd cikgu Meon yg ingin ngorat Putri. Sori Zul, aku ngorat ckit jer si Yus tu.

Aku jd guru besar lak....agk2 nanti jd guru besar gak ke aku ni.......
Aku brsama ngan peminat cikgu Meon.


6 sarang:

The Exquisite Instigator said...

Hahaha. Gatal~! Tp xley lebih2 kn. De org memerhati je ;) Hohoho

The Exquisite Instigator said...

btw, i like ur new background. kebiruan ygmenyamankan pemandangan~ ;)

neohalis said...

Ha3x....saya x gatal ler.Dpaksa brlakon jadi 2. Thanx :D

The Exquisite Instigator said...

Welcome :)

Arjuna said...

hahaha...dlm byk2 drama dlm ni..ada satu babak yg aku paling suke n mmg sntiasa aku perli2 mr halis ni.tu dia babak guru besar..mmg padan laa...suai2...smoga ianya mnjadi kenyataan.
"Selamat Pagi Ceekgu!!!"

neohalis said...

Hahaha...ye ler 2 zam. Ko igt aku cam guru besar tue bkn guru beso muda. Ceria n riang. Btw thanx doakan aku. Hehehe.

Post a Comment