Thanx frenz!!!! 4 The Show

Sunday, May 31, 2009
Ho3x.....sudah lama aku bertapa di dalam gua, br ler aku dpt anta new post. (Sebenarnye xde broadband pon). Erm, kira aku ler umat manusia yang lambat  anto post ttg Lela Mayang. Ha3x, x kira nak anto gak. Btw, di kesempatan ini aku ingin mrakamkan thanx yg amat bnyak kpd rkn2 yg terlibat ngan Lela Mayang. Walopon penuh penat n tekanan but kamu still ley way ngan cemerlang. Ur the best. 4 my frenz especially Geng puyu, thanx 4 ur supported (walo kamu suka ajuk cara aku gelak, hampeh tol). Aku, Asan n Amir rasanye dh bersara dr lakonan ni. So, 4 andak, mak kembung, mayang, hamid, 'lela is not in the house' n ujang terus kn bkt korang. Kalo yg len byk post gambo lela mayang n wat poster (asan jer 2), aku rasa nak post gambo gune teknik klon yg aku wat masa training lela mayang. Layan......


Ha3x... sape kate Naruto je ley wat teknik klon ni. Aku pon ley gak. Ade harapan jd hokage ke 7.

3 sarang:

The Exquisite Instigator said...

haha. xde2. xlmbt lg nie. I havent done a post on lela myg. Nnt nk wt gak. tp lmbt lg r kot. Hoho :P

owh, n, sesuke dy je letak mak kembung. Mak kambang la~

arif_asan said...

Hokage ke 7???? hahahaha...jd shinobi pun xlepas ade ati nk jd Hokage. Aku lain la, aku ni ninja thp S =)

neohalis said...

Cik TEI:
Ha3x...cpt ler wat. Tido n mkn jer kejenye. X kira mak kembung gak.

asan:
ha3x...aku ambik PTS ler tros dpt jd hokage. x yah jd shinobi pon. Ninja thp s? Krg hebat dari aku. he3x

Post a Comment