Date with my mum :)

Saturday, May 2, 2009
Ho3x, ni pon gambo lama gak. Bersempena ari jadi mak aku pada bulan mac, aku dgn pemikiran waras ajak mak aku jln2 penang. Tempat......Bukit Bendera. Sronok gak dpt jln2 kat c2, lg2 dah lame x jln2 ngan mak aku. Siap beli baju ag mak aku. Aiii, kat Bukit Bendera pon shopping gak dy. Xpe2 janji dy epy. Bila dy epy, anak2 dy pon epy. He3x. Teringat lak dulu2, aku suka nyanyi lagu Oh Ibu tuk mak aku ketika tadika ag. 


captured by are-lis, edited by arjuna

Yeay, berjaya sampai kat puncak. He3x

Menyusuri baju2 aka window shopping.

Dlm gambo ni sape yg ag tiggi......my sis .....Hu3x

Me, mak cik, mak n sis bergabung satu group model. Ha3x

6 sarang:

arif_asan said...

mmm...abang halis, tlg kim slm kat adik ye. hahaha..

The Exquisite Instigator said...

nk join gak ah.

mmm...abang halis, tlg kim slm kat diri sndiri ye. hahaha..

Arjuna said...

haaa....abg halis?nk join gak leh ke..hehhee..abaaaannggg haalliisssss!!!!!

The Exquisite Instigator said...

hahaha~ Mr Pink. Pink itu g_y. Whoops~

neohalis said...

Haha...ye la 2 Asan. Byk ler kirim salam kat adik aku. Kirim salam sendri ye. Hehehe.

4 Cik TEI wasalam. Suke. Hehehe.

The Exquisite Instigator said...

:) Btw, xdpt nk wish kat rumet dy directly :( So, nak wish kat cni je la.

To Syahril Ikhqmal: All the best for ur exam :)

Walaupun dy x bace nie, at least, dah wish n wish tu x penting utk dibaca dan didengari pun sbb ianya dari hati ;)

.25May2009.4:14am.

Post a Comment